SOSIM IN MAXIM 25 MIN
TRACTARI AUTO NON STOP

Ce sunt serviciile de ASISTENTA RUTIERA / TRACTĂRI AUTO ?

Majoritatea oamenilor au văzut o remorcare obișnuită pe drum, dar nu mulți au asistat la incidente care necesită servicii speciale de tractare.

Există unele cazuri în care tractarea tradițională sau standard nu este cea mai bună opțiune sau nu este suficientă. De exemplu, dacă mașina dvs. ajunge în afara carosabilului de unde poate fi recuperată numai folosind echipamente specializate, aveți nevoie de servicii specializate de transport auto avariate.

Uneori vehiculele ajung într-o situație deosebită și necesită instrumente specializate și instruire pentru a fi recuperate. Pentru tractarea acestor vehicule sunt necesare echipamente speciale pentru transportul lor în deplină siguranță.

Recuperarea VEHICULELOR UȘOARE

Autovehiculele sau motocicletele sunt considerate vehicule standard și necesită acest tip de remorcare pentru a le scoate din locul accidentului. Recuperarea unei mașini care a alunecat într-o râu sau o râpă montană necesită instrumente unice și cunoașterea celor mai bune proceduri. Profesioniștii în remorcare se vor ocupa și de materialele periculoase care pot fi prezente în locul accidentului. Unele condiții care necesită recuperarea vehiculului ușor includ:

  • Defecțiuni ale motorului sau baterii epuizate
  • Anvelope uzate sau o explozie a anvelopei
  • Teren accidentat sau drumuri periculoase care au determinat mașina să derapeze
  • Accidente rutiere

Recuperarea VEHICULELOR GRELE

Diferența principală dintre recuperarea vehiculelor ușoare și recuperarea vehiculelor grele constă în greutatea vehiculului care trebuie recuperat.

Datorită masei mari a vehiculului, devine imposibil scoaterea acestora din locul accidentului și, prin urmare, pentru a fi readuse în siguranță sunt utilizate capacități mai mari de remorcare. Un vehicul standard de remorcare nu poate recupera vehicule mai grele, cum ar fi remorci, autobuze încărcate, RV-uri sau tractoare. Este nevoie de instrumente speciale, experiență și instruire pentru a recupera vehiculele grele, mai ales dacă sunt răsturnate sau departe de drum.

Recuperarea grea este dificilă, deoarece se referă la multe aspecte ale situației, cum ar fi recuperarea vehiculului și a bunurilor în condiții de siguranță. Cele mai bune firme de tractare, cum ar fi MST TRANS, au expertiza și echipamentele potrivite pentru a face față recuperării grele.

Serviciile de asistenta rutiera utilaje grele ale MST TRANS includ:

  • Recuperarea utilajelor
  • Recuperarea semiremorcilor
  • Tractare-Recuperare remorcă
  • Recuperarea camionetelor

Pentru a evita situațiile neplacute în trafic, recomandăm tuturor conducătorilor auto, cele mai bune practici în materie de siguranță rutieră.

asistenta rutiera - practici

Tractari auto

Transportam autovehiculul avariat catre unitatea de service indicata de client.

Tractari dube si camionete

Transportam dube, autoutilitare si camionete.

Tractari utilaje

Transportam utilaje cu greutate maxima 12to

SOSIM IN MAXIM 25 MIN
TRACTARI AUTO NON STOP