SOSIM IN MAXIM 25 MIN
TRACTARI AUTO NON STOP
//tractari-mst.ro/wp-content/uploads/2020/08/118238838_350735696316923_7294221952474745043_n.jpg

TRACTARI DUBE SI CAMIONETE


Efectuam servicii de tractare/recuperare și transport pentru o gama larga de auto și utilaje.
Transportam orice de la motocicleta la utilaje de 12 tone.
Efectuam recuperari din afara carosabilului.

 • Personal calificat
 • Utilaje si platforme specializate
 • Firma licentiata A.R.R. si platitoare de TVA
 • Se elibereaza factura fiscala si chitanta
 • Preturi negociabile in functie de greutate, volum si distanta
 • Avem parteneri in toata tara, unde nu ajungem noi ajung ei

Tractari DUBE SI CAMIONETE

Majoritatea oamenilor au văzut o remorcare obișnuită pe drum, dar nu mulți au asistat la incidente care necesită servicii speciale de tractare.

Există unele cazuri în care tractarea tradițională sau standard nu este cea mai bună opțiune sau nu este suficientă. De exemplu, dacă mașina dvs. ajunge în afara carosabilului de unde poate fi recuperată numai folosind echipamente specializate, aveți nevoie de servicii specializate de transport auto avariate.

Uneori vehiculele ajung într-o situație deosebită și necesită instrumente specializate și instruire pentru a fi recuperate. Pentru tractarea acestor vehicule sunt necesare echipamente speciale pentru transportul lor în deplină siguranță.

Diferența principală dintre recuperarea vehiculelor ușoare și recuperarea vehiculelor grele constă în greutatea vehiculului care trebuie recuperat.

Datorită masei mari a vehiculului, devine imposibila scoaterea acestora din locul accidentului și, prin urmare, pentru a fi readuse în siguranță sunt utilizate capacități mai mari de remorcare. Un vehicul standard de remorcare nu poate recupera vehicule grele, cum ar fi dube, camionete, remorci, autobuze încărcate, RV-uri sau tractoare.

Pentru tractari dube si camionete este nevoie de utilaje speciale, experiență și instruire pentru a recupera vehiculele grele, mai ales dacă sunt răsturnate sau in afara carosabilului.

Recuperarea vehiculelor grele este o procedură dificilă, ce presupune recuperarea vehiculului și a bunurilor în condiții de siguranță. Cele mai bune firme de tractare dube si camionete, cum ar fi MST TRANS, au expertiza și echipamentele potrivite pentru a face față recuperării utilajelor grele.

Serviciile de asistenta rutiera utilaje grele ale MST TRANS includ:

 • Recuperarea utilajelor
 • Recuperarea semiremorcilor
 • Tractare-Recuperare remorcă
 • Tractari dube
 • Tractari camionete

Pentru a evita situațiile neplacute în trafic, recomandăm tuturor conducătorilor auto adoptarea unei conduite preventive in trafic precum si a celor mai bune practici în materie de siguranță rutieră.

asistenta rutiera - practici
SOSIM IN MAXIM 25 MIN
TRACTARI AUTO NON STOP